Turneul de tenis organizat de Fundatia Malama si-a desemnat castigatorii

La capătul a 4 zile de tenis juvenil disputat la înalt nivel tehnic și spectacular, au fost stabiliți câștigătorii premiilor puse în joc la cele patru categorii în care au fost împărțiți participanții. În turneul masculin rezervat băieților cu vârsta de 12 ani s-a impus, spre satisfacția gazdelor competiției, Călin Munteanu, legitimat la CSM Slobozia, care, la capătul unui parcurs aproape fără greșeală, s-a impus și în ultimul act în fața lui Yova Wessely, legitimat la CSȘ 6 București, cu un mai mult decât concludent 6-2, 6-1.

Notabil pentru performanța tânărului slobozean este și faptul că a reușit să se impună și în finala de dublu a turneului băieților, în care partener de joc i-a fost Codruț Ștefan (Asociația Tenis Club). Învingătorii au pierdut un singur game în finala adjudecată cu 6-0/6-1 în fața perechii formată de David Ionescu și Yova Wessely (CSȘ 6 București). În turneul de simplu al fetelor s-a impus Elena Nichita (ACS Young Tennis Development), învingătoare în ultimul act cu 7-6(4), 6-0 în fața Katerinei Petre (LPS CSȘ Constanța). Finala de dublu care a încheiat turneul fetelor a fost adjudecată de echipa pe care finalistele din turneul de simplu au făcut-o pentru a trece, cu 6-3, 6-2 de Irina Constantin și Andreea Dedu, reprezentantele CSȘ Slobozia.

Dincolo de palmares și de faptul că punctele câștigate la ediția a doua a turneului Cristiana Malama contează în ierarhia întocmită de Federația Română de Tenis, în urma competiției găzduită în perioada 19-23 mai de terenurile din incinta bazei Tenis Con, e de remarcat faptul că, practic, condițiile de desfășurare ale turneului Malama Cosmina-Cristiana au fost, ca și la ediția inaugurală, foarte aproape de exigențele unui turneu internațional, deși sunt aplicate unei competiții de rang național.

Pe lângă punctele cuvenite celor mai buni dintre participanți, organizatorii au oferit premii sub formă de vouchere, a căror valoare a depășit 4000 de euro. La acestea s-au adăugat premii speciale și posibilitatea participării la o tombolă dotată cu numeroase premii constând în materiale sportive. În plus, concurenții au avut acces, pe durata întregului turneu de la Slobozia, în Player’s Lounge, locul special care le-a fost rezervat pentru momentele de relaxare de dinainte și imediat următoare partidelor și au primit din partea organizatorilor și kit-uri de concurs care au conținut tricouri, șepci și prosoape.

Gazdele de la Slobozia își doresc permanentizată inițiativa turneului de la sfârșit de mai, cu atât mai mult cu cât cei care fac parte din echipa de organizare sunt bucuroși să promoveze tenisul și să-i poată susține pe cei mai tineri practicanți ai sportului alb la începutul drumului către marea performanță.

Turneul Cristiana Malama a fost posibil grație susținerii oferite fără rezerve de partenerii oficiali Expomob, Sarapac Impex SRL, Tehnoplant Farm LGR SRL, JC Dent, Orion, Malama Medical Center SRL, Lico Solution SRL, Azuga, Tenis Con Slobozia și de sponsorii Hotel Restaurant Select, Cow Genetics SRL, Maria Grup Distribution SRL, Geoterra Instal SRL, Peisagistica Prest Construct SRL, Denval Auto SRL, Școala de Șoferi M&M Drivers, Mobila SA și Maltex SRL.

Sursa: TRIBUNA IALOMIȚEI

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these