Turneul de Tenis Cristiana Malama

Rulează videoul

Fundația Malama Cristiana-Cosmina, alături de Clubul TenisCon, a organizat în perioada 21-25 mai 2022, la Slobozia, Cupa Cristiana Malama, un turneu de tenis clasificat în calendarul național al Federației Române de Tenis.

Cupa Cristiana Malama s-a aflat la prima ediție, adresându-se copiilor și juniorilor, fiind structurată pe două categorii de vârstă, 10 ani și 12 ani, masculin și feminin. Scopul acestui turneu este să promoveze și să susțină sportivii atât la nivel județean, cât și la nivel național. Câștigătorii acestei competiții sportive vor beneficia atât de puncte în clasamentul național al Federației de tenis, cât și de diverse premii. Turneul va rămână un eveniment anual, fapt datorat de feedback-ul pozitiv eferit din partea participanților și din partea părinților.

Prima zi din cadrul turneului de tenis Cristiana Malama a adunat la start peste 70 de participanți. În cadrul acestei zile voluntarii au întâmplinat atât participanții, cât și părinții care au venit să îi susțină. Pagina de facebook a fundației i-a ținut pe aceștia la curent cu toate informațiile în toate zilele turneului, dar și cu poze.

Membrii fundației au postat pe facebook un mesaj de mulțumire participanților.

 ,,Mulțumim pe această cale atat tinerelor talente, în număr de 70, venite din țară si din străinătate (Cluj, Buzău, Constanța, București, Bulgaria și Ucraina), cât și părinților care i-au însoțit. Gazda noastră, Clubul TenisCon din Slobozia, merită toată aprecierea pentru buna organizare și dăruire a turneului. Aceasta, impreuna cu partenerii nostri cărora le suntem recunoscători, au făcut ca evenimentul să se bucure de aprecierea tuturor iubitorilor tenisului de camp! Activitatea Fundației Malama Cristiana-Cosmina va continua cu alte evenimente, despre care va vom tine la curent. Nu uitați, sloganul nostru este: ,,Dăruind, vei dăinui!”

PARTENERII EVENIMENTULUI