Treci pe Verde! - Școala Gimnazială Perieți

Ca urmare a solicitării Școlii Gimnaziale Perieți, aceea de a-i veni în sprijin pentru desfășurarea unei activități privind educația rutieră, membrii Consiliului Director al Fundației Malama Cristiana-Cosmina, alături de un echipaj al Poliției Județene Ialomița și un instructor auto, s-au deplasat astăzi, 22.03.2023, la locația menționată anterior.

Acțiunea a avut la bază transmiterea informațiilor referitoare la normele de siguranță rutieră și la regulile de circulație dedicate pietonilor, fiind organizată sub forma unei discuții interactive, la care au participat cadrele didactice ale unității de învățâmânt amintită mai sus și aproximativ 130 de elevi, de vârste diferite.

Am întâlnit în cadrul scolii Gimnaziale din Perieți un colectiv activ, care a participat cu interes la întreaga discuție, manifestându-și curiozitățile în legătură cu subiectul abordat. Răspunsurile nu au întârziat să apară, atât reprezentanții Poliției, cât și instructorul auto au fost receptivi la întrebările elevilor, oferind răspuns tuturor.

Tinerii au primit din partea Fundației Malama Cristiana-Cosmina șepci și pixuri personalizate, potrivit activității desfășurate.

Multumim pentru implicare Inspectoratulului de Poliție al Județului Ialomița, instructorului auto, cadrelor didactice și elevilor Școlii Gimnaziale Perieți.

Motto: Treci pe verde!

PARTENERII EVENIMENTULUI