Treci pe Verde! - Școala Gimnazială Munteni Buzău

Conform parteneriatului încheiat cu Școala Gimnazială Munteni Buzău, astăzi, 29.03.2023, membrii Consiliului Director al Fundației Malama Cristiana-Cosmina, împreună cu un echipaj al Poliției Județene Ialomița și instructorul auto din cadrul Școlii de Șoferi M&M Drivers, au mers la unitatea de invățământ menționată anterior, pentru a desfășura o acțiune privind educația rutieră.
 
Am rămas placut surprinși ca și aici să întâlnim aproximativ 130 de elevi, dornici să asimileze informații cu privire la siguranța rutieră. Tinerii au fost receptivi la subiectul abordat, au fost implicați în temele dezbătute și au adresat întrebări. La final, toți cei prezenți și-au exprimat aprecierea fața de oportunitatea pe care au avut-o, aceea de a participa la această acțiune.
Elevii au primit din partea Fundației Malama Cristiana-Cosmina șepci și pixuri personalizate, potrivit activității desfășurate.
 
Mulțumim pentru implicare Inspectoratulului de Poliție al Județului Ialomița, cadrelor didactice și elevilor de la Școala Gimnazială Munteni Buzău.
 

Motto: Treci pe verde!

PARTENERI OFICIALI