sTOP ACCIDENTELOR!
viața are prioritate!

Rulează videoul

Fundația Malama Cristiana – Cosmina, cu sprijinul echipei de profesioniști ai Academiei Titi Aur și cu sprijinul Poliției rutiere, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, desfășoară în perioada 15 – 16 noiembrie 2022, în cadrul Liceului Tehnologic Alexandru Ioan Cuza din Slobozia, o acțiune în rândul tinerilor, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Pe parcursul celor 2 zile, elevii Liceului Alexandru Ioan Cuza și ai Liceului Pedagogic Matei Basarab, desemnați de conducerea unităților unde sunt înscriși, vor participa la un curs teoretic de educatie rutiera preventiva , curs care se adreseaza nu numai viitorilor conducatori auto, ci si pasagerilor.
Cursul va fi de aproximativ doua ore, si se va tine în sala de evenimente a Liceului mai întâi menționat.

Totodată, doi traineri, ai Unității Mobile a Academiei Titi Aur, vor oferi celor interesați posibilitatea de a experimenta simulatoarele de impact cu obstacol fix și răsturnare la 90 și 180 de grade. Acele dispozitive au rolul principal de a conștientiza necesitatea purtării centurii de siguranță când se efectuează deplasări cu autivehiculele pe drumurile publice. Acțiunea aceasta asumată de Fundație are ca obiectiv constientizarea tinerei generații, prin aplicarea regulilor de conduită, necesare deplasarii în siguranță.

prima zi - Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” Slobozia

A doua Zi - Liceul Pedagogic Slobozia

PARTENERII EVENIMENTULUI