sTOP ACCIDENTELOR!
viața are prioritate!
28-29 septembrie 2023

La propunerea Fundației Malama Cristiana Cosmina, reprezentanții Academiei Titi Aur au revenit la Slobozia. Devenit tradiție în cadrul fundației noastre, evenimentul “Stop Accidentelor! Viața are prioritate!”, aflat deja la a III-a ediție, s-a desfășurat în zilele de 28 și 29 septembrie 2023.

Acțiunile asumate de către Fundație au ca obiectiv educarea tinerei generații, cu privire la riscurile la care se expune, prin nepurtarea centurii de siguranță și prezentarea consecințelor nefaste, în situațiile în care există un comportament neadecvat în timpul deplasării cu autovehiculul.

 Vă reamintim faptul că, în noiembrie 2022, a avut loc prima ediție a acestei acțiuni, unde am reunit elevii Liceului Pedagogic “Matei Basarab” și cei ai Liceului Tehologic “Alexandru Ioan Cuza”. În aprilie 2023, în cadrul celei de-a doua ediții, alături de tinerii înscriși la liceele menționate anterior, au participat și elevii înscriși la Colegiul Național “Mihai Viteazu”.

Evenimentul a avut la bază susținerea unui curs teoretic de educație rutieră preventivă, urmat de prezentarea simulatoarelor de impact cu obstacol fix și răsturnare la 90 și 180 de grade. Acțiunea s-a finalizat prin completarea unui chestionar auto categoria B, iar în urma rezultatelor, elevii au obținut numeroase premii. Respectăm același program și în cadrul celei de-a III-a ediții, însă alături de cele trei unități de învățământ din Slobozia, Ialomița, amintite mai sus, va participa și Liceul de Arte “Ionel Perlea” și Liceul Tehnologic “ Înălțarea Domnului”.

Fundația Malama Cristiana Cosmina a onorat premiile oferite, iar tinerii câștigători s-au bucurat de experiențe noi și au acumulat numeroase informații. Unii dintre elevii care au obținut rezultate excepționale la chestionarul susținut în cadrul evenimentului “Stop Accidentelor! Viața are prioritate!”, au participat gratuit la un curs de conducere defensivă în cadrul Academiei Titi Aur, iar alții au beneficiat de cursuri de școlarizare auto gratuite la M&M Scoala de șoferi Drivers.

Și de această data elevii au susținut un chestionar auto categoria B, iar în urma rezultatelor obținute la chestionar, au fost 8 premii în total.

Patru dintre câștigători vor urma gratuit cursuri de conducere defensivă la Academia Titi Aur, iar fiecare dintre ceilalți patru câștigători au primit un voucher de 1000 lei la M&M Scoala de șoferi Drivers.

Încheiem cu succes și cea de-a III-a Ediție a evenimentului “Stop accidentelor! Viața are prioritate!”

Ne dorim ca informațiile și experiențele împărtășite de specialiștii Academiei Titi Aur, Inspectoratul de Poliție Ialomița și instructorul auto din cadrul M&M Scoala de șoferi Drivers să contribuie la un viitor mai sigur, iar fiecare pas pe care l-am făcut în cadrul acestei acțiuni, fiecare gând legat de siguranța rutieră, să consolideze ideea potrivit căreia VIAȚA ARE PRIORITATE!

Vă încurajăm să împărtășiți cunoștințele dobândite ieri și astăzi cunoscuților voștri și să promovați siguranța rutieră în comunitatea voastră. Nu uitați că fiecare gest contează, fiecare alegere face diferența.

Suntem recunoscători pentru prezența și implicarea: Academiei Titi Aur, Inspectoratului de Poliție Ialomița, M&M Scoala de soferi Drivers, Liceului Tehnologic “Alexandru Ioan Cuza, Liceului Tehnologic “Înalțarea Domnului”, Liceului de Arte “Ionel Perlea”, Colegiului Național “Mihai Viteazul”, Liceului Pedagogic “Matei Basarab”.

PARTENERI OFICIALI