La propunerea Fundației Malama, reprezentanții Academiei Titi Aur revin la Slobozia

Devenit tradiție în cadrul fundației noastre, evenimentul „Stop Accidentelor! Viața are prioritate!“, aflat deja la a III-a ediție, se va desfășura în zilele de 28 și 29 septembrie 2023. Cu această ocazie, la propunerea Fundației Malama Cristiana Cosmina, reprezentanții Academiei Titi Aur revin la Slobozia.
Acțiunile asumate de către Fundație au ca obiectiv educarea tinerei generații, cu privire la riscurile la care se expune, prin nepurtarea centurii de siguranță și prezentarea consecințelor nefaste, în situațiile în care există un comportament neadecvat în timpul deplasării cu autovehiculul.
Vă reamintim faptul că, în noiembrie 2022, a avut loc prima ediție a acestei La propunerea Fundației Malama, reprezentanții Academiei Titi Aur revin la Slobozia acțiuni, unde reprezentanții Fundației Malama au reunit elevii Liceului Pedagogic Matei Basarab și cei ai
Liceului Tehnologic Alexandru Ioan Cuza. În aprilie 2023, în cadrul celei de-a doua ediții, alături de tinerii înscriși la liceele menționate anterior, au participat și elevii înscriși la Colegiul Național Mihai Viteazul.
Evenimentul a avut la bază susținerea unui curs teoretic de educație rutieră preventivă, urmat de prezentarea simulatoarelor de impact cu obstacol fix și răsturnare la 90 și 180 de grade. Acțiunea s-a finalizat cu susținerea unui chestionar auto categoria B, iar în urma rezultatelor, elevii au obținut numeroase premii. De această dată, alături de cele trei unități de învățământ din Slobozia, Ialomița, amintite mai sus, va participa și Liceul de Arte Ionel Perlea și Liceul Tehnologic Înălțarea Domnului.
Fundația Malama Cristiana Cosmina a onorat premiile oferite, iar tinerii câștigători s-au bucurat de experiențe noi și au acumulat numeroase informații.
Unii dintre elevii care au obținut rezultate excepționale la chestionarul susținut în cadrul evenimentului „Stop Accidentelor! Viața are prioritate!“, au participat gratuit la un curs de conducere defensivă în cadrul Academiei Titi Aur, iar alții au beneficiat de cursuri de școlarizare auto gratuite la M&M Școala de șoferi Drivers.

În perioada 15-16 noiembrie 2022, fundația «Malama Cristiana-Cosmina», cu sprijinul Academiei «Titi Aur» și al polițiștilor ialomițeni desfășoară în cadrul Liceului Tehnologic ”Alexandru Ioan Cuza” din Slobozia o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul activităților elevii participă la un curs teoretic de educație rutieră preventivă, ce se adresează atât viitorilor conducători auto, cât și pasagerilor.

Totodată, specialiștii din cadrul Academiei ”Titi Aur” le-au oferit elevilor care au împlinit vârsta de 18 ani, posibilitatea de a experimenta simulatoarele de impact cu obstacol fix și răsturnare la 90 și 180 de grade.

Aceste dispozitive au rolul principal de a conștientiza necesitatea purtării centurii de siguranță când se efectuează deplasări cu autovehiculele pe drumurile publice.

Sursa: TRIBUNA IALOMIȚEI

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these