Evenimente

La propunerea Fundației Malama Cristiana Cosmina, reprezentanții Academiei Titi Aur au revenit la Slobozia. Devenit tradiție în cadrul fundației noastre, evenimentul “Stop Accidentelor! Viața are prioritate!”, aflat deja la a III-a ediție, s-a desfășurat în zilele de 28 și 29 septembrie 2023. 

 

Ne-am pregătim intens pentru Ediția a II-a, am organizat totul în detaliu pentru o bună desfășurare și am stabilit premii în valoare totală peste 4000 €. Astfel, în perioada 20-23.05.2023, a avut loc Turneului de Tenis Malama Cristiana, Ediția a II-a, destinată juniorilor cu vârsta de 10 ani, respectiv 12 ani, atât masculin, cât si feminin, simplu și dublu.

La inițiativa Fundației Malama Cristiana-Cosmina, o echipă de profesioniști de la Academia Titi Aur, reprezentanți ai Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Ialomița și instructorul auto de la Școala de Șoferi M&M Drivers, desfășoară acțiuni privind normele de circulație și prevenirea accidentelor rutiere pentru. Elevii Liceului Tehologic „Alexandru Ioan Cuza” și cei ai Liceului Pedagogic „Matei Basarab” sunt cei care participă astăzi la evenimentul „Stop accidentelor! Viața are prioritate!”

Conform parteneriatului încheiat cu Școala Gimnazială Munteni Buzău, astăzi, 29.03.2023, membrii Consiliului Director al Fundației Malama Cristiana-Cosmina, împreună cu un echipaj al Poliției Județene Ialomița și instructorul auto din cadrul Școlii de Șoferi M&M Drivers, au mers la unitatea de invățământ menționată anterior, pentru a desfășura o acțiune privind educația rutieră.

Ca urmare a solicitării Școlii Gimnaziale Perieți, aceea de a-i veni în sprijin pentru desfășurarea unei activități privind educația rutieră, membrii Consiliului Director al Fundației Malama Cristiana-Cosmina, alături de un echipaj al Poliției Județene Ialomița și un instructor auto, s-au deplasat astăzi, 22.03.20022, la locația menționată anterior.

În perioada 24 – 25 noiembrie 2022, Liceul Pedagogic ,,Matei Basarab” din Slobozia sărbătorește semicentenarul școlii. Activitățile dedicate acestui eveniment vorbesc, pe de o parte, despre tradiția școlii, iar, pe de altă parte, despre nevoia de adaptare a învățământului normalist la contextul actual, liceele și colegiile pedagogice fiind exemple de bună practică pentru noile demersuri privind cariera didactică.

Fundația Malama Cristiana – Cosmina, cu sprijinul echipei de profesioniști ai Academiei Titi Aur și cu sprijinul Poliției rutiere, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, desfășoară în perioada 15 – 16 noiembrie 2022, în cadrul Liceului Tehnologic Alexandru Ioan Cuza din Slobozia, o acțiune în rândul tinerilor, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Fundația MALAMA CRISTIANA-COSMINA crede cu tărie în educație și roadele acesteia. ,,O educație bună este izvorul întregului bine în lume.” (Immanuel Kant). Astfel, fundația este partenera Centrului de  Excelență din județul Ialomița.

Se adresează copiilor și juniorilor, fiind structurată pe două categorii de vârstă, 10 ani și 12 ani, masculin și feminin. Scopul acestui turneu este să promoveze și să susțină sportivii atât la nivel județean, cât și la nivel național.