Educație Rutieră la Liceul «Al. I. Cuza» cu instructorii Academiei «Titi Aur»

Fundația «Malama Cristiana-Cosmina», cu sprijinul echipei de profesioniști ai Academiei «Titi Aur» și cu sprijinul Poliției Rutiere din cadrul IPJ Ialomita, desfășoară în perioada 15-16 noiembrie 2022, în cadrul Liceului Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia, o acțiune în rândul tinerilor, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Pe parcursul celor două zile, elevii Liceului «Alexandru Ioan Cuza» și ai Liceului Pedagogic «Matei Basarab», desemnați de conducerea unităților unde sunt înscriși, vor participa la un curs teoretic de Educație Rutieră preventivă, curs care se adresează nu numai viitorilor conducători auto, ci și pasagerilor.

Cursul va fi de aproximativ două ore și se va ține în sala de evenimente a Liceului Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia. Totodată, doi traineri ai Unității Mobile a Academiei «Titi Aur» vor oferi celor interesați posibilitatea de a experimenta simulatoarele de impact cu obstacol fix și răsturnare la 90 și 180 de grade. Acele dispozitive au rolul principal de a conștientiza necesitatea purtării centurii de siguranță când se efectuează deplasări cu autovehiculele pe drumurile publice. Acțiunea aceasta asumată de Fundație are ca obiectiv conștientizarea tinerei generații, prin aplicarea regulilor de conduită, necesare deplasarii în siguranță.

Sursa: https://www.independentonline.ro/2022/11/14/Educatie-Rutiera-la-Liceul-Tehnologic–Alexandru-Ioan-Cuza–Slobozia-cu-instructori-de-la-Academia–26413

Urmărește și alte Evenimente ale Fundatiei Malama Cristiana-Cosmina

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these