Despre Noi

values-vision-purple
VALORILE
values-vision-purple
VALORILE NOASTRE SUNT

responsabilitatea socială, empatia, iubirea de sine și pentru aproape, încrederea într-o lume mai bună, integritatea, disciplina, implicarea și respectul de sine și pentru întreaga comunitate​

icon-vision-purple
VIZIUNEA
icon-vision-purple
VIZIUNEA NOASTRĂ

este o societate în care sănătatea, educația, siguranța adolescenților, credința într-o lume mai bună sunt coordonatele pentru dezvoltarea umanității

icon-mision-purple
MISIUNEA
icon-mision-purple
MISIUNEA NOASTRĂ

este de a ajuta tinerii aflați în suferință, de a susține educația de performanță și de a răspândi credința într-o lume mai bună

MEMBRII FUNDAȚIEI

Camelia Malama

Camelia Malama este Președintele Fundației MALAMA CRISTIANA, cea care a adus echipa împreună în amintirea iubitei sale fiice, Malama Cristiana-Cosmina. Aceasta este premiată la Zece pentru Ialomița în 2019 pentru reprezentarea societății civile la nivelul județului Ialomița. Profesionalismul său a fost recunoscut de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, ocupând funcția de vicepreședinte al Consiliului Superior, în perioada 2014-2022, în prezent fiind Președinte CECCAR filiala Ialomița. Camelia Malama își dorește să aline suferința tinerilor și să facă acte de caritate. Credința sa în schimbarea unei lumi mai bune a fost emanată întregii sale echipe.
„Dăruind, vei dăinui!” (Sloganul Fundației)

Cristian Ilie

Dedicat activității de voluntariat de peste 10 ani în diferite ONG-uri la nivel național, Cristian Ilie, antreprenor și administrator al  unei societății de intermediere financiară, a acceptat cu bucurie participarea activă în cadrul acestei fundații. Cu experiență în conducerea asociaților nonprofit de peste 5 ani, Cristian este persoana potrivită pentru a se implica în implementarea proiectelor.

Tatiana-Elena Pop

Prin firea ei dinamică și prin sensibilitatea manifestată față de cei din jurul său, Tatiana-Elena Pop a ales să contribuie la obiectivul fundației, acela de a face acte de caritate. Tatiana activează în mediul privat, de afaceri de mulți ani și dorește să își împărtășească experiența acumulată, pentru săvârșirea binelui. Solidaritatea de care a dat dovadă o recomandă pentru lucrarea sa în această fundație.

preot Simion Ioan-Florin

Cunoscând neputința multora din cei care îl înconjoară, părintele Simion Ioan-Florin, slujitor al unei comunități parohiale din Slobozia, a înțeles să vină în sprijinul acestei organizații,punând în slujba ei dragostea față de oameni, arătată în mod concret prin organizarea multor campanii de strângere de fonduri, pentru rezolvarea unor cazuri medicale sau spirituale deosebite. Părintele a înțeles că slujirea aproapelui reprezintă un fel de a fi!

Bianca-Elena Necoară

De profesie, Bianca-Elena Necoară este profesoară de limba și literatura română. Căldura din vocea sa, iubirea pe care o are pentru elevii săi, seriozitatea ei și dorința ei de a schimba lumea în bine, reprezintă elementele cheie ale persoanei care se ocupă de PR-ul acestei fundații. De asemenea, Bianca a dovedit că este o prietenă adevărată, cum rar mai întâlnești în zilele noastre. ,,Acum cu ajutorul acestei fundații și în amintirea prietenei mele, Cristiana, sunt sigură că pot face o lume mai frumoasă.”

Cristian Antonio Ursu

Mereu aproape de tineri, Cristian Antonio Ursu, este unul dintre cei trei fondatori ai unei asociații sportive de tip privat. Sensibil și implicat în responsabilizarea comunității pentru practicarea sportului, Cristian a arătat mereu disponibilitate pentru a promova tinerele talente,venind in ajutorul lor și sprijinindu-i în activitate, devenind astfel un bun cunoscător al profilului lor.

Eleonora Malama

Prin competența și determinarea de care da dovada în activitate sa, Eleonora Malama, avocat definitiv în cadrul Baroului Ialomița, este un membru esențial al Fundației. Menținerea unor înalte standarde profesionale, studiile universitare de drept efectuate la universitați europene de prestigiu, flexibilitatea, onestitatea și dedicarea acesteia o ajută să contribuie la atingerea scopul Fundației, de ajutare a celor in nevoie, prin găsirea unor soluții optime, rapide și eficiente.